Joosteninterieur

Joosteninterieur is een architectenbureau gevestigd te Rotterdam, met een specialisme in interieurarchitectuur en bouwcoördinatie voor voornamelijk particulieren opdrachtgevers. De projecten van Joosteninterieur variëren tussen de 200 en 1000+ m2.

Persoonlijke aandacht

Van A tot Z nauw betrokken

Wij ontzorgen opdrachtgevers

Hoge kwaliteitseisen

Interieurarchitect Wouter Joosten staat aan het hoofd van Joosteninterieur en leidt zijn bedrijf met passie en veel enthousiasme. Niet voor niets dat Joosteninterieur daarom sinds 2010 vele projecten succesvol heeft morgen ontwerpen/ coördineren.

Beschermde Architectentitel

Wouter Joosten ( Joosteninterieur) is gerechtigd de titel Interieurarchitect te dragen en is geregistreerd/aangesloten bij Bureau Architectenregister (voorheen Stichting Bureau Architectenregister) onder nummer: 4.100901.006

Wat opdrachtgevers over Joosteninterieur zeggen

Project woning Capelle a/d IJssel II

“Aanvankelijk waren wij erg sceptisch met betrekking tot de inschakeling van een interieurarchitect en de bijkomende kosten. ´Dat kunnen wij zelf toch ook´en´wij weten toch hoe we het willen´. Wij durven achteraf te stellen dat Joosteninterieur de investering dubben en dwars waard is gebleken. Tijdens de ontwerpfase kwamen we erachter dat we helemaal niet goed wister wat wij wouden en er allemaal mogelijk of te koop is”.

Project appartement Rotterdam I

“Joosteninterieur is erin geslaagd onze ideeën en plannen te vertalen in een uniek appartement. Alle meubels zijn op maat gemaakt, waarin het gevoel van eigenheid en uitzonderlijke details goed zichtbaar is. Ook de keuken is op maat gemaakt, iets waarvan wij dachten dat dit niet haalbaar zou zijn. Vooral de intensieve begeleiding tijdens het ontwerpproces en de bouw hebben wij als zeer prettig ervaren. Ons appartement is werkelijk prachtig”.

Project woning Amersfoort

“De verbouwing is aldus ons goed gelukt. De uitvoering  is binnen het afgesproken budget gebleven, de adviezen voor oa. een Domotica systeem, de meubels, ed. hebben bijgedragen aan ons dagelijks comfort. Niet eerder was er een gashaard in ons type huis toegepast (onmogelijk volgens vele) maar Joosteninterieur heeft dit op een creatieve manier weten te realiseren. Een goed geslaagd project ”.
interieurarchitect