Sfeervol, warm en high-end ‘hotel’ beleving

Status: Oplevering bouw medio april 2019
Oppervlakte: 248 m2 + 20 m2 buitenruimte
Project: particulier

Joosteninterieur heeft de opdracht gekregen om een riant nieuwbouw penthouse van 250m2 volledig naar wens van opdrachtgevers in te delen. Niet geheel gebruikelijk, hebben opdrachtgevers van de bouwer de vrije hand gekregen om het penthouse naar eigen wens te ontwerpen. Middels hedendaagse 3d computersoftware zal Joosteninterieur de opdrachtgevers meenemen in de wereld van mogelijkheden.

Met inachtneming van een aantal beperkende factoren, zoals bijvoorbeeld de leidingsschachten en dragende wanden is Joosteninterieur gestart met de inventarisatie van wensen en behoefte van de opdrachtgevers. Met de wens voor een grote master bedroom, een aangrenzende inloopkast, ruime badkamer met inloopdouche van formaat en vrijstaand bad, een woonkamer met forse afmeting en gashaard, een riante keuken met alles erop en eraan, een wasruimte, een kantoor en een leef- en logeerkamer met en-suite badkamer werd Joosteninterieur flink uitgedaagd. Daarbij moest er ook nog ruimte gereserveerd worden voor de vele technische installaties voor bijvoorbeeld het klimaat -en domotica systeem.

Na een gedegen ontwerpproces is het ontwerp met de indeling gereed, de bouwtechnische tekeningen met oa. indeling, licht,- elektra- en beveiliging zijn de bouwer aangereikt en medio april 2019 zal het penthouse door de bouwer opgeleverd worden. Hierna zullen diverse specialistische partijen zoals interieurbouwers, de beste stucadoors, ed. de woning afbouwen naar de hoge maatstaf die Joosteninterieur hanteert bij zijn projecten. Tot die tijd zal Joosteninterieur het ontwerp verder invullen met materialisatie, (maatwerk)meubels, ed.

Joosteninterieur ondersteunt opdrachtgevers tijdens de bouw, zal de aanbesteding verzorgen en zal de coördinerende rol vervullen bij de verder afbouw, waarbij de kwaliteit en planning nauw wordt gevolgd.