Renovatie bungalow Spijkenisse

Status: Opgeleverd december 2012
Oppervlakte: 347 m2 woon / 1400 m2 grond
Woonruimtes: woonkamer, 4 slaapkamers, walkin closet, studeerkamer, 2 badkamers, berging, kelder, serre/keuken en dubbele gargage.
Bijzonder: Totale renovatie (alleen de buitenmuren zijn blijven staan),  besturing met een KNX Domotica systeem, lichtplan, prefab kelder 30 m2, verwarmd buiten zwembad, maatwerk meubels, tuinontwerp, CV installatie met warmtepomp/zonnecollectoren, maatwerk tuinhuis, maatwerk kippenhok, etc.

Van bouwval tot nieuwbouw

Bij het betreden van het erf is meteen zichtbaar dat het hier om een oude bungalow gaat. Bij binnenkomt wordt deze gedachte versterkt en komt de akelige geur van schimmel je tegemoet. Maar de opdrachtgegers zagen potentie, mede door de prachtige locatie.

9 maanden later…. is m.u.v. de buitenmuren alles vernieuwd. De buitenwanden zijn goed geïsoleerd, het dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd, een dakkoepel, een nieuwe serre, nieuwe kozijnen, kilometers aan nieuwe elektra , domotica besturing, een warmtepomp, uitgebreide CV installaties, een nieuw gestucte gevel en tientalle vrachtwagens vol zand en grond om de tuin op te hogen en de basis te vormen voor een prachtig tuinontwerp met verwarmd buitenzwembad.

Het resulataat van de uitgebreide verbouwing is dan ook goed zichtbaar. Niemand zal de oude bungalow in zijn bestaande staat nog herinneren.

Klik hier, voor foto’s van de uitvoering.