Woning Ridderkerk

Status: Opgeleverd november 2011
Oppervlakte: 40 m2
Ruimtes: woon-/eetruimte met open keuken
Bijzonder: maatwerk meubels, vloerverwarming, keuken en trapleuning met LED

Strak, modern en huiselijke gezelligheid

’s Avonds is de verlichting aan als je thuis komt, het kopje koffie is zo gezet en het rolgorijn gaat automatisch naar beneden. Heerlijk bijkomen op de loungebank, al kijkend naar de tv (die in de op maat gemaakte kast hangt). Op weg naar boven verlicht de trapleuning het trapgat.Als je dan ’s ochtends beneden komt en het rolgordijn zich intrekt word je overspoeld door licht dat de woonkamer inschijnt. En nee, geen koude voeten in de wintermaanden, want er is vloerverwarming.

Dit is het resultaat van een weloverwogen ontwerp en verbouwing, het antwoord op de opdracht: “het ontwerpen van een lichte en moderne woonruimte, zonder het gevoel van warmte en huiselijke gezelligheid te verliezen”.

De nieuwe achterpui van vloer tot plafond is een essentiële ingreep en de basis van het ontwerp. Door verder gebruik te maken van grote lichtkleurige tegels, strakke en heldere lijnen van de keuken, maatwerk meubels en het gebruik van notenhout accenten is woning ruimer, overzichtelijk, modern en toch gezellig geworden. De inbouwde plafondspots en een trapleuning met ingelegde LEDstrip lichten de woning goed uit en verhelpen het probleem van donkere hoeken.